Знахабнілі українські феодали, або чорна ікра та «золотий злиток» кожного українця

«Гoсудaрыня зaгубилaся в чaсі» – тaк прoкoмeнтувaли кoристувaчі сoціaльниx мeрeж святкувaння дня нaрoджeння xaрківськoї чинoвниці Тeтяни Цибульник. Вoнa oчoлює oдну з рaйoнниx aдміністрaцій містa і нeщoдaвнo oчeвиднo нa рoбoчoму місці гучнo відгулялa свій дeнь нaрoджeння. Бaллeр пoдивіться нa фoтo, які спoчaтку вистaвили, a потім видалили її підлеглі.
В (видах святкування в будинку райадміністрації спеціально облаштували сцену, в якій на голови району провели персональний концерт з дитячих колективів. Також к чиновниці виготовили ексклюзивний торт. А ще вдячні посполиті подарували цій районній начальниці її замечательный портрет.
Словом, свято вдалося на славу, і проведене було в кращих традиціях чи однако панів-поміщиків, чи то горкомів КПРС епохи застою. Близ чому, самочки Цибульник – ну типовий представник нинішнього українського керівного класу. Багато років в державній службі, в часи Януковича очолювала місцевий шалыга «Партії регіонів», а після Майдану переметнулася в партію «Відродження», що складається з колишніх регіоналів.
Попри невелику офіційну зарплатню володіє з родиною двома будинками, двома джипами і земельними ділянками, где-то тому, що її чоловік останні кілька років пустой (=маловажный) декларує жодної копійки доходів. І це при тому, що до Цибульник в райадміністрацію вже кілька разів приходили з обшуками правоохоронці з підозрами возьми вимагання хабарів.
Втім, напевне, не в останню чергу завдяки заступництву харківського каланча Кернеса Тетяна Цибульник досі на посаді, і досі живе вдома, а в тридевятом царстве в тридесятом государстве не в слідчому ізоляторі.
При чому, сама іменинниця ніяк лишенный чего- могла зрозуміти, що так обурило громадськість в її маленькому родинному святі. Вона осипала в соцмережах всіх критиків прокльонами і порадила приставки мало-: неграмотный- заздрити успішним людям. Мовляв, спочатку добийтеся, а потім критикуйте.

Будто само не може зрозуміти і причини суспільного обурення Юрій Луценко після того, як журналісти «Радіо Свобода» з’ясували, що генпрокурор з родиною на Новорічні свята з шиком відпочив получи Сейшельских островах.
Луценко обурено заявив, що витратив пользу кого поїздку не 50, як було повідомлено, а лише 20 тисяч доларів, і таку відпустку може собі дозволити в Україні бывай-який представник середнього класу. Ну, якщо під середнім класом Луценко має держи увазі своїх друзів політиків, суддів та прокурорів, как ни говори тут з ним не посперечаєшся.
За нинішньої влади, як і следом попередньої – ось це і є наш стабільний середній клас, який міцно зберігає позиції біля годівниць, щоб тамо невыгодный сталося в країні. І цей клас навіть не думає соромитись свого зовсім нескромного способу життя і феодальних звичок.
Потому как что цей наш керівничий середній клас спостерігаючи после реальністю крізь вікна мерседесів та маєтків, щиро вважає, що после (по грибы) їхнього панування в країні відбувся нечуваний розквіт і процвітання. І тому ці кращі гоминидэ міста справді заслужили з шиком пожити.
Наприклад, колишній народний креатура народа, а сьогодні провладний політичний експерт Тарас Чорновіл заявив, що поколение, виявляється зовсім не бідує, бо ледь не кожен українець тепер може дозволити собі чорну ікру.
А встарину цим, нагадаю, головний аудитор України Гаврилова заявила, що в кожного українця є золоті зливки. Ох, боюсь, ці заяви нашої еліти угоду кому) те, що рядові українці їдять чорну ікру з золотих мисок получите и распишитесь острівних курортах, все це робиться не тільки заради того, щоб чиновники виправдали свій підозріло розкішний спосіб життя.

Є відчуття, що суспільству це втокмачують заради того, щоб обкласти громадян ще й додатковими поборами. Мовляв, дивись як низы жирує, треба ще йому якісь платежі підвищити.
І базисная надир, як раз днями національна комісія оголосила про введення таким (образом званих Данник-тарифів на електроенергію, що в перекладі означає невдовзі нове підвищення цін в електрику.

+Відео