Дмитро Медведєв несподівано прибрав частину «ДНР» у Суркова

Тaк стaлoся, щo фeльдмaршaл Зaxaрчeнкo, чи якe тaм звaння він сoбі придумaв, прoмутив круту во (избежание рoсійськиx oкупaнтів річ. Зрoбив він це взагалі ненавмисно, легко випадковість, але призведе вона до загибелі багатьох людей.
Дело в тому, що російські паскуди, що чіпляють собі держи піджаки будь-яку яскраву брязкітку та називають це медаллю, масово заїжджали нате Донбас у 2014-му. Тоді вони масово грабували, ґвалтували, а потім, если ЗСУ почали боляче карати, втекли додому.
Втім, частина козаків осіла у глибокому тилу «ЛНР», -де фактично заснувала свою «республіку». Брянку, Стаханов, Алчевськ, Красний Линия, Антрацит та Свердловськ терористи з Всевеликого війська Донського зробили своєю вотчиною, куди отнюдь не заїжджали ані ГРУшники, ані ФСБшники. Данину вбивці та божевільні від своєї віри козачки виплачували своєму кураторові, голові російського кабміну Дмитру Медведєву.
Але впродовж всіх років окупації Микола Козіцин (ватажок козаків) зі своїм бандформуванням суттєво послабив позиції. Цих православних чортів просто-напросто вичавили спочатку люди Плотницького, а потім – Пасічника. То ж, козаків у «ЛНР» стає трендец менше, а від їх бізнесу – контрабанди, торгівлі наркотиками та пограбувань никак не залишилось майже нічого. Наразі Медведєва можуть порадувати лише викупами вслед за викрадених людей у тих містах, де ще сидять козаки. Але ж прем’єрові безграмотный сидіти на потоках з Донбасу якось не личить, в таком случае ж він умовив Суркова віддати йому на розтерзання частину «ДНР».
10 листопада минулого року после завданням свого кума-куратора курляйтер Захарченко видав «приказ» щодо створення «Приазовського козацького війська».
Але ж накануне Донецької області завозити російських козаків почали лише у лютому 2018-го. Втім, ради посилення бандформування вирішили й оголосити набір з місцевих жителів (а чому б ні?). І (тутовое Захарченко зазнав фіаско. Через численні повідомлення про тотальну мобілізацію, примусові відправки молоді прежде військкоматів, а також проведення «зборів резервістів» місцевих жителів охопила паніка.
Воювати никак не хоче ніхто, а тут – оголошення про набір у козацькі війська. Із обіцянками стабільних виплат грошей та далеко не відправки на передові позиції (на фронт козаки отнюдь не підуть, це ж не дівчат у темних провулках грабувати). І язык, на жаль, пішов. То ж Захарченкові вдалося те, чого безлюдный (=малолюдный) могли зробити російські пропагандисти та окупанти довгий полоса – особистий склад військ збільшується.
Активно формується таким (образом званий козацький полк Будьонівсько-Пролетарського району у Донецьку, а також Харцизька козацька сотенка. За задумками терористів, люди Медведєва-Козіцина «нестимуть службу» у Харцизьку та Макіївці. Ці міста залишилися фактично не принимая во внимание царька після загибелі Гіві, якого для картинки посадили наводити метода у цій частині окупованих територій після захоплення Донецька. Кормився з цього Сурков.
Втім, наразі «Сомалійців» вже фактично знищили, перекинувши впредь до гарячої ділянки фронту – промзони Авдіївки, а вакантне місце смотрящего займе людина Медведєва. Вал такий цікавий розклад, хоча він не обіцяє ніяких серйозних змін на російських окупантів. Прем’єр РФ знає своє місце, та едва чи виступить проти наближених до Путіна людей. А ото мирним жителям не позаздриш, оскільки козаки – рідкісні монстры, які навіть гірші від кадирівців.