Дмитро Медведєв несподівано прибрав частину «ДНР» у Суркова

Тaк стaлoся, щo фeльдмaршaл Зaxaрчeнкo, чи якe тaм звaння він сoбі придумaв, прoмутив круту с целью рoсійськиx oкупaнтів річ. Зрoбив він це взагалі ненавмисно, невзыскательно випадковість, але призведе вона до загибелі багатьох людей.
Одесную в тому, що російські паскуди, що чіпляють собі для піджаки будь-яку яскраву брязкітку та називають це медаллю, масово заїжджали получай Донбас у 2014-му. Тоді вони масово грабували, ґвалтували, а потім, если ЗСУ почали боляче карати, втекли додому.
Втім, частина козаків осіла у глибокому тилу «ЛНР», дескать фактично заснувала свою «республіку». Брянку, Стаханов, Алчевськ, Красний Малость, Антрацит та Свердловськ терористи з Всевеликого війська Донського зробили своєю вотчиною, куди неважный (=маловажный) заїжджали ані ГРУшники, ані ФСБшники. Данину вбивці та божевільні від своєї віри козачки виплачували своєму кураторові, голові російського кабміну Дмитру Медведєву.
Але впродовж всіх років окупації Микола Козіцин (ватажок козаків) зі своїм бандформуванням суттєво послабив позиції. Цих православних чортів точно вичавили спочатку люди Плотницького, а потім – Пасічника. То ж, козаків у «ЛНР» стає и старый и малый менше, а від їх бізнесу – контрабанди, торгівлі наркотиками та пограбувань безлюдный (=малолюдный) залишилось майже нічого. Наразі Медведєва можуть порадувати лише викупами ради викрадених людей у тих містах, де ще сидять козаки. Але ж прем’єрові маловыгодный сидіти на потоках з Донбасу якось не личить, так ж він умовив Суркова віддати йому на розтерзання частину «ДНР».
10 листопада минулого року вслед за завданням свого кума-куратора курляйтер Захарченко видав «заповедь» щодо створення «Приазовського козацького війська».
Але ж накануне Донецької області завозити російських козаків почали лише у лютому 2018-го. Втім, пользу кого посилення бандформування вирішили й оголосити набір з місцевих жителів (а чому б ні?). І шелковичное) дерево Захарченко зазнав фіаско. Через численні повідомлення про тотальну мобілізацію, примусові відправки молоді задолго. Ant. с військкоматів, а також проведення «зборів резервістів» місцевих жителів охопила паніка.
Воювати отнюдь не хоче ніхто, а тут – оголошення про набір у козацькі війська. Із обіцянками стабільних виплат грошей та неважный (=маловажный) відправки на передові позиції (на фронт козаки безлюдный (=малолюдный) підуть, це ж не дівчат у темних провулках грабувати). І трудящиеся массы, на жаль, пішов. То ж Захарченкові вдалося те, чого мало-: неграмотный могли зробити російські пропагандисти та окупанти довгий время – особистий склад військ збільшується.
Активно формується таково званий козацький полк Будьонівсько-Пролетарського району у Донецьку, а також Харцизька козацька сотняга. За задумками терористів, люди Медведєва-Козіцина «нестимуть службу» у Харцизьку та Макіївці. Ці міста залишилися фактично безо царька після загибелі Гіві, якого для картинки посадили наводити блеск у цій частині окупованих територій після захоплення Донецька. Кормився з цього Сурков.
Втім, наразі «Сомалійців» вже фактично знищили, перекинувши раньше гарячої ділянки фронту – промзони Авдіївки, а вакантне місце смотрящего займе людина Медведєва. Стержень такий цікавий розклад, хоча він не обіцяє ніяких серйозних змін угоду кому) російських окупантів. Прем’єр РФ знає своє місце, та не факт чи виступить проти наближених до Путіна людей. А с мирним жителям не позаздриш, оскільки козаки – рідкісні выродки, які навіть гірші від кадирівців.