Історія Донбасу за версією Захарченка: про що насправді повинні пам’ятати жителі «ДНР»

Дрібний тoргoвeць курятинoю, щo підзaрoбляв сaнтexнікoм, Oлeксaндр Зaxaрчeнкo нeщoдaвнo зрoбив гучну зaяву прo тe, щo 2018-й рік будe присвячeний історії Донбасу.
Звісно, ватажок терористичного угрупування казав мало-: неграмотный про Донецький басейн, а про домбабве, квазіутворення, створене завдяки Росії та численним колаборантам.
Ведь ж, не буде зайвим нагадати, що таке історія Донбасу по (по грибы) версією Захарченка.
Кажучи про те, як мешканцям динири необхідно пам’ятати свою історію, курляйтер, судячи з усього, мав сверху увазі росіянина «Моторолу», який поїхав вбивати до України, оскільки вдома йому нічого приставки не- залишалося, окрім як вдень мити автівки, а ввечері бухати, слухаючи пиляння жінки, що тягне сина. Друга половинка терориста йому вже зовсім остогидла, а нащадок був лише тягарем. Ні оборона яку людяність він взагалі не чув, оскільки був типовим російським бидлом. Потрапив предварительно України Павлов досить поширеним чином – кремлівські утирки відправили його бери Донбас замість того, щоб годувати за ґратами. Насправді, таких тисячі. І саме оборона цю «історію «ДНР» повинні пам’ятати мешканці окупованих територій.
Російський бойовик «Моторола». В жовтні 2016 року його підірвали в ліфті будинку у «ДНР»
А ще – ради фашиста Мільчакова, який приїхав не задля того, щоб мало-: неграмотный сидіти, а для вбивства людей. Такий собі Декстер-неофашист. Вбивав тварин, а потім – перейшов получи и распишись інший рівень. При цьому зробив це в такий спосіб, що став героєм площадка-шоу на федеральних телеканалах країни-терориста, а за масові вбивства його посадять лише тоді, коль приїде до України або ЄС. Навіть Білорусь отнюдь не видає бойовика, який, до речі, постійно їздить туди займатися «патріотичним вихованням дітей».
Терорист Олексій Мільчаков чинив нелюдські звірства спочатку в Росії, а потім получи території «ДНР»
Треба пам’ятати про кадирівців, що захоплювали аеропорт Донецька. Які порушували всі конвенції, знущаючись по-над полоненими та місцевими жителями. Про зґвалтованих і зниклих дівчат, тіла яких постійно знаходять в полях получи и распишись окупованих територіях. Так, це все – історія «ДНР».
23-річну Світлану Гарькавую зі Сніжного застрелили бойовики 9 травня 2015-го
А давайте згадаємо относительно 298 загиблих іноземців з рейсу MH17. Що було після збиття «Боїнгу»? Радість сверху очах місцевих та гордість терористів за «власні» Относительно. Донбас – це коли вбивають майже сотню дітей, фотографуються бери тлі уламків літака, а потім роблять їх експонатами музею у Росії. Більше того, особисті речі мерців розібрали сверху трофеї майже миттєво.
Збитий Boeing 777 став ради терористів трофеєм
Історія Донбасу – це коли людей залишають кроме можливості навіть поїхати на вільну територію за дешевшими продуктами, прикриваючись «санітарними нормами», а рядом цьому жеруть конфісковану ковбасу при реально зголоднілих жителях «ДНР».
Коль будь-яку людину можуть відправити у підвал просто (на)столь(ко), тому що не сподобалася патрульним зі зброєю, які ще вчора були наркоманами кроме роду і племені, а сьогодні – володарі життя.
Коли ще вчора тутовник був розквітаючий регіон із потужним бізнесом та підприємствами, а сьогодні усю підприємницьку діяльність прибрали накануне рук ватажки бойовиків, співробітники іноземної спецслужби і політики сусідньої країни.
Получи и распишись жаль, ці сторінки історії не увійдуть до підручників, доки існують російські анклави. Прокремлівські куратори всіма силами заважатимуть тому, щоб насчет злочини їх військових та найманців дізнавалися жителі захоплених українських регіонів, а також робитимуть си, щоб вони не вірили у ці факти.