Розпочався Женевський автосалон 2018: тримаємо руку на пульсі прем’єр




Нa Жeнeвськoму aвтoсaлoні 2018 у Швeйцaрії цьoгo рoку відсвяткують дeбют півсoтні aвтoмoбільниx нoвинoк. Aвтoсaлoн відкриється во (избежание публіки 8 бeрeзня, aлe прeзeнтaції пoчнуться вжe сьoгoдні. Слідкуйтe зa нoвинaми нa нaшoму сaйті.

Цьoгo рoку міжнaрoдний автосалон у Женеві 2018 стане 88 по (по грибы) рахунком. Світові та Європейські прем’єри від глобальних та невеликих компаній з усієї планети постануть накануне публікою з 8 березня, однак журналістам вони будуть доступні вже зранку 6 березня.

Виставка автомобілів проводиться у павільонах експоцентру “Палекспо”. Про відвідувачів доступ на Женевський автосалон відкриється у четвер, 8 березня о 10 годині ранку. Триватиме захід протягом 11 днів – давно 18 березня. Для представників ЗМІ виставка почне роботу вже з 6 березня, или значну частину презентацій буде проведено саме у цей с утра до ночи. Ми будемо слідкувати за перебігом виставкових подій та триматимемо наших читачів у курсі останніх новин.

Пропонуємо ознайомитись з повним списком очікуваних прем’єр Женевського автосалону 2018 та додатковою інформацією, що стосується цього заходу.

Інформація насчет Женевський автосалон 2018 офіційно представлена на двох сайтах: www.palexpo.ch та www.gims.swiss. Перший з них належить експоцентру, сиречь тут можна знайти лише найнеобхіднішу інформацію. Другий – сайт gims.swiss, пропонує вичерпну інформацію насчет автошоу, а також корисні додаткові можливості. Так, на сайті можна мало-: неграмотный лише ознайомитись з повним списком прем’єр, але й обрати чтобы себе найбільш цікавіші, об’єднавши їх у власний оглавление. Знайти цю опцію можна за посиланням з головної сторінки, що називається Premieres (якщо обрано англійську мову сайту).

Також получай сайті можна знайти мапу виставки, інформацію про тетунька, як краще добратись до виставкового центру будь-яким видом транспорту, забронювати готель выше партнерів виставки, чи знайти корисні поради по проживанню держи період проведення автошоу.

На сайті проводиться призовий тендер, нагородою у якому є новий автомобіль. Для участі у конкурсі потрібно відповісти усього получи и распишись одне питання та заповнити коротку анкету про себя. Аби виграти автомобіль потрібно щонайменше двічі правильно відповісти получи и распишись питання, але протягом одного дня можна “грати” лише изредка. Для участі у конкурсі потрібно перейти за посиланням Contest з головної сторінки сайту.

Адреса та контактні дані організаційного комітету Женевського автосалону:

Palexpo SA
P.O Box 112
CH — 1218 Le Grand-Saconnex / Geneva.
Сотовик: +41 22 761 11 11
Факс: +41 22 798 01 00

Слідкуйте за новинами на сайті Авто 24 – ми будемо производительно повідомляти про усі прем’єри автосалону у Женеві по мнению мірі їх офіційних презентацій.