Дівчина тижня: голлівудська актриса українського походження Міла Куніс (18+)

Щe oднa причинa, чoму нeділя – нaйкрaщий дeнь тижня, – рубрикa Рaдіo МAКСИМУМ прo нaйсeксуaльнішиx дівчaт. Сьoгoдні під прицілoм у нaс Міла Куніс – голлівудська киноартистка українського походження, яка отримала нагороду «Жінка року» по (по грибы) версією американського університету Гарвард.
Мілена (Міла) Куніс народилася в місті Чернівці в сім’ї успішного інженера Знак і власниці аптеки Ельвіри. У 1991 році, коли дівчинці було всього 7 років, сім’я вирішила відправитися в Америку. Вони приїхали в Лос-Анджелес, Каліфорнія, маючи всього 250 доларів, але вже дуже живым ман почали нове, американське, життя.

Міла Куніс

У 9-річному віці майбутня зірка Голлівуду вже чітко знала, що стане знаменитістю. Батько влаштував маленьку Мілу в акторську школу в Беверлі-Хіллз, яку вона відвідувала після школи.
1998 рік став важливим рубежем в целях Міли Куніс. Вона пройшла проби для нового проекту «Секс-шоу 70-х». Саме він дав дівчині старт у велике кіно. Однак почалося целое з невеликого обману.
Справа в тому, що на не уходите початку зйомок актрисі було всього 14 років, в той миг як за умовами організаторів всі виконавці повинні були бути в отцы годится вісімнадцяти. Міла виглядала досить дорослою, тому ніхто безграмотный засумнівався в її віці. Коли ж непорозуміння вирішилося, режисери невыгодный захотіли розлучатися з талановитою дівчинкою і залишили її.
В результаті Міла знялася у всіх восьми сезонах тусовка, заробила собі популярність і величезну кількість шанувальників.

Міла Куніс у «Тусовка 70-х»

Багато американців і телеглядачі за кордоном – аудиторія надзвичайно спірного мультсеріалу «Гріффіни» – знають лай Міли, не знаючи самої актриси, або сприймаючи її виключно як действующее лицо Мег Гріффін. За озвучку Мег Міла номінувалася получай премію «Енні» в 2007 році.
Далі кар’єра Міли почала розвиватися стрімко. У 2001 році вона з’явилася в картині «Вірус кохання», у 2002 році – фільм «Американський скорбный головою» – ньому дівчина вперше зіграла головну роль. У 2010 році Міла голосно заявила относительно себе, знявшись в «Книзі Ілая». А роль в «Чорному лебеді» критики в Вотан голос визнали найкращою в кар’єрі актриси.

Міла Куніс в «Чорному лебеді»

Артистка ніколи не приховувала свого захоплення азартними іграми. В одному з інтерв’ю зірка зізналася, що одного разу примудрилася програти в игорный дом Лас-Вегаса значну суму грошей. А за часів її відносин з Маколеєм Калкіним майбутня кохана Ештона Катчера була прихильницею гри World of Warcraft. Вона розповідала, що витрачала багато часу нате цю гру, забуваючи їсти і спати. Зараз же зіркова мамунька не відмовляє собі в задоволенні зіграти в гру Farmville.

World of Warcraft

Міла Куніс вже много с тех пор воды утекло вважається однією з найсексуальніших жінок завдяки своїй яскравій східноєвропейській красі і істинно голлівудському лиску. Її природна чарівність і підтягнуте тіло є предметом заздрості багатьох жінок, а величезні виразні очі і спокусливі губи актриси мало-: неграмотный дають спокою чоловікам. Переконайтесь самі:

Міла Куніс: відверті фотокарточка

Міла Куніс: відверті фото

Міла Куніс: відверті фотоотпечаток

Міла Куніс: відверті фото

Міла Куніс: відверті карточка

Днями голлівудська актриса українського походження отримала нагороду «Жінка року» из-за версією театрального співтовариства американського університету Гарвард «The Hasty Pudding Theatricals».
Щорічна церемонія вручення премії проходила 25 січня. Театральну нагороду всесвітньо відомого університету – статуетку у формі золотого горщика з пудингом, вручили Мілі Куніс из-за заслуги в театральному і кіно-мистецтві. На честь переможниці також був влаштований торжество по дорогах Гарвард-скверу.

Міла Куніс отримала нагороду «Жінка року»