Львівські музиканти переводять дітей через небезпечну дорогу. Фото дня

Співaчкa Oксaнa Муxa тa учaсники гурту «Піккардійська Терція» у п’ятницю, 9 лютого, получи один день стали «жовтими добродіями». Музиканти переводили дітей та їхніх батьків выше небезпечний нерегульований пішохідний перехід.
Ініціатива ГО «Безпечне місто» діє у Львові вже три роки. Переходи, получай яких працюють «жовті добродії», у Львові позначають експериментальним дорожнім наслышан – «дівчинка з льодяником». Зараз 30 «жовтих добродіїв» щоранку допомагають школярам переходити с дороги. Координатори ініціативи шукають ще близько 15 «жовтих добродіїв», зокрема і чтобы роботи на переході біля школи №31 на вул. Княгині Ольги, мол сьогодні дітей переводили музиканти.
Усі фото Ірини Рєвунової/ZAXID.NET

##SHOW_GALLERY##

Співачка Ксюша Муха та учасники гурту «Піккардійська Терція» Ярослав Нудик і Ромаша Турянин у п’ятницю, 9 лютого, на один день стали «жовтими добродіями», допомагаючи дітям та їхнім батькам переходити помощью нерегульований пішохідний перехід біля школи №31 на вул. Княгині Ольги. Така ініціатива ГО «Безпечне місто» діє у Львові вже три роки і полягає у тому, що вранці у годину пік активісти допомагають школярам переходити нерегульовані переходи.
фотоотпечаток Ірини Рєвунової, ZAXID.NET