Романтична вечеря: рецепти до Дня святого Валентина

Рaдіo МAКСИМУМ рoзпoвідaє, щo пригoтувaти нa Дeнь зaкoxaниx і як зa дoпoмoгoю стрaв вислoвити свoї пoчуття дo кoxaнoї людини.
Якoю мaє бути дoмaшня рoмaнтичнa вeчeря?
Звичaйнo ж, зa-пeршe, цe вeчeря подле свічкax! Тoму вaртo зaпaстися цим нexитрим aксeсуaрoм. Мoжнa вибрaти прoсті либo aрoмaтичні свічки. Oстaнні в зaлeжнoсті від зaпaxу нaпoвнять кімнaту рoзслaблюючим aль збудливим aрoмaтoм. Підбадьоритися твоїй коханій (нежто коханому) після виснажливого дня допоможуть грейпфрут, неролі, шавлія, а зняти стрес – троянда, лавандула. На цього ще вигадані ароматичні палички і ефірні олійки. Свічки либо ароматичні палички краще запалити заздалегідь, наприклад, хвилин выпадать на чью долю 20 до приходу коханої людини, щоб аромат встиг поширитися в области всьому будинку. Ефірна олія дає такий ефект відразу. А тепер сперва трапези.
М’ясо в горщиках з вершками

М’ясо в горщиках з вершками за Дня святого Валентина / YouTube

М’ясо в горщиках з вершками – дивовижна потом смаком ніжна страва. Часу на приготування йде мінімум, а счастливо утрачивать-яке м’ясо виходить м’яким і соковитим.
Інгрідієнти:

М’ясо 800 г
Цибуля ріпчаста 4 шт
Вершки 8 ст. ложбина
Рослинна олія ​​4-5 ст. ложок
Сіль 1,5 ч. ложки (с-за смаком)
Перець чорний мелений 0,5 ч. ложки
Спеції 0,5 ч. ложки (ваші улюблені спеції для того того м’яса)
Вода або бульйон 300 мл

Як приготувати:
М’ясо миємо і ріжемо получи шматочки необхідного розміру. Цибулю чистимо і нарізаємо так, як ваш брат подобається. Злегка обсмажуємо шматочки м’яса на рослинній олії возьми сковорідці. Хвилин 10. Додаємо до м’яса порізану цибулю, сіль і спеції. Добре перемішуємо і обсмажуємо хвилин 8-10. Викладаємо вміст сковорідки в горщики і заливаємо необхідною кількістю води. Зверху викладаємо вершки. Закриваємо горщики кришкою і ставимо в духовку. Включаємо духовку поверху 200 градусів і готуємо хвилин 30. Якщо у вас м’ясо яловиче – репетир на підготовку збільшиться.
Тартіфлет

Тартіфлет вчерашнего дня Дня святого Валентина / Taste

Ароматний і ситний Тартіфлет – страва «зимова», її сто раз подають на гірськолижних курортах. Але, і для романтичної вечері вона підійде чудово!
Інгрідієнти:

Картопля 1 кг
Цибуля ріпчаста 200 г
Бекон або шинка 150 г
Вино біле сухе 100 мл
Сметана жирна густа 2 ст. ложки
Сир 500 г
Вершки 33% 200 мл
Олія рослинна 1 ст. задница
Розмарин за смаком
Орегано за смаком
Сіль про смаком
Перець чорний мелений за смаком

Як приготувати:
Картоплю почистіть і відваріть. Цибулю очистіть і честно наріжте. Розігрійте сковороду і на сильному вогні обсмажте в олії смужки бекону і нарізану цибулю – приблизно 3 хвилини. Приправте свіжомеленим чорним перцем. Відварну картоплю наріжте кружальцями, додайте в сковороду до. Ant. с цибулі, перемішайте і готуйте ще 2 хвилини. Влийте в сковороду винище і готуйте 1 хвилину, щоб картопля просочилося винним ароматом. Перекладіть вміст сковороди в жароміцну форму. Додайте трави, вершки, сметану, рівномірно розподіліть суміш правильно по поверхні, викладіть нарізаний шматочками сир. Розігрійте духовку сыздавна 200°С і поставте страву запікатися на 15 хвилин.
Латук высевной «Гранатове серце»

Салат «Гранатове серце» до Дня святого Валентина / Рецепты — blogger

Інгрідієнти:

Куряча грудка 1 шт
Волоські горіхи 80 г
Твердий сир 180 г
Буряк 1 шт
Гранат 1 шт
Яйця 5 шт
Майонез 200 г
Сіль, перець вследствие смаком

Як приготувати:
Куряче філе відварюємо в підсоленій воді издавна готовності і нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю нарізати півкільцями либо кубками та обсмажити получи олії. Яйця відварити изрядно і натерти на крупній тертці. Сир натерти в крупній тертці. Буряк відварити прежде готовності, очистити і натерти нате крупній тертці. Гранат розібрати получи зерна. Тепер викладаємо эскариоль шарами у вигляді серця (нежто використовуючи форму у вигляді серця), посипаючи следовать смаком сіллю і чорним перцем:

1 миллион рублей куряче філе
2 шарльер обсмажена цибулю, змащуємо ли поливаємо майонезом
3 держава яйця, трохи солимо
4 карамболь сир
5 спидбол волоські горіхи, поливаємо майонезом
6 зонд буряк, майонез
7 шарльер зерна граната

Банановий третье

Банановий пирожное до Дня святого Валентина / Martha Stewart

І щось простеньке на и распишись десерт. Дуже легкий і швидкий десерт. Для його приготування візьміть:
Інгрідієнти:

банани 2 шт
чорний шоколад 50 г
кокосову стружку 50 г
нежирні вершки 1 ч. половник

Як приготувати:
Зніміть шкірку з бананів, поріжте їх возьми рівномірні шматочки. Залиште в морозильній камері бери 40 хв. Тим когда-когда на водяній бані розтопіть шоколад і додайте в нього вершки. Після 40 хв. в соответствии с черзі опускайте шматочки банана в шоколадну гарячу масу. Изо-за кілька хвилин присипайте кокосовою стружкою.
Микроклимат свята

Якщо у вам є час і настрій, можна прикрасити і кімнату всілякими сердечками, повітряними кульками, валентинками, гірляндами. Сердечка можна викласти і з пелюсток троянд, з паперу альбо з кольорового дроту. Також можна піднести несподіваний реприманд интересах своєї коханої людини – прикрасити спальню оригінальним написом.