Рослинний парадокс, який шокував світ, або Must read для лікарів та пацієнтів

Відoмий aмeрикaнський кaрдіoлoг Стівeн Ґaндрі, aвтoр книги The Plant Paradox («Рoслинний пaрaдoкс»), якa вжe стaлa бeстсeлeрoм у СШA, розгорнув справжню війну з томатами. Його наукове дослідження викликало такий отголосок серед лікарів і пацієнтів, що книга одразу була перекладена в багатьох країнах Європи та Азії – нарешті її можна если прочитати українською.
Що ж такого загадкового в цих овочах і які небезпеки приховують звичні в (видах нас і, на перший погляд, корисні продукти?
Як передає The Hindustan Times, в цих овочах міститься білок, що викликає хворобу Альцгеймера. Лікар виявив зв’язок між втратою пам’яті і білками лектинами.

Насчет свої шокуючі відкриття доктор Ґандрі розповідає у своїй книзі «Рослинний противоречие». Вона написана досить простою і зрозумілою мовою, а на її сторінках витончено розказано оборона те, як правильно харчуватися і як звичайні продукти, подле неправильному вживанні, можуть завдати шкоди вашому здоров’ю.
Більшість з нас вже чули оборона клейковину (глютен) – протеїн, знайдений в пшениці, який здатний викликати запалення в організмі. Американці витрачають мільярди доларів бери безглютенові дієти, щоб захистити своє здоров’я. Але що, якщо корінь проблеми полягає малограмотный в цьому?
У «Рослинному парадоксі» доктор Ґандрі науково продолжать, що клейковина – це всього лише один з поширених високотоксичних рослинних білків – лектинів. В свою чергу лектини виявлені неважный (=маловажный) тільки в зернах пшениці, але і в «безглютенових» харчових продуктах (багатьох фруктах, овочах, горіхах, бобових та молочних продуктах), які більшість з нас вважають здоровими. Цей білок, що міститься в насінні, зернах, шкірці, коренях та листках рослин, був створений природою, щоб захистити ці продукти від хижаків (включаючи людей). Як тільки ці продукти потрапляють в організм, миттєво починаються хімічні реакції, які призводять до самого збільшення ваги та погіршення стану здоров’я.

Невропатолог Ґандрі зі своїм протоколом детоксикації успішно вилікував тисячі пацієнтів, що страждали аутоімунними розладами, діабетом, синдромом протікання кишечника, серцевими та нейродегенеративними захворюваннями. Тепер, у своїй книзі, він ділиться секретами цієї клінічно перевіреної програми та пропонує прості хитрощі, які кожен з нас може використовувати, щоб уникнути попадання лектинів в організм:

Очищайте свої овочі від шкірки. Більшість лектинів міститься в шкірці та насінні рослин.
Купуйте фрукти в время года. Фрукти містять менше лектинів, коли дозрівають, тому вживання яблук, ягід та інших фруктів бери піку стиглості допомагає звести до мінімуму споживання лектинів.
Змініть коричневий (белое на білий. Цілісні зерна та насіння з твердими зовнішніми покриттями розроблені, щоб викликати травний дистрес.

Сейчас в лютому 2018 року в Украъны вийде книга «Рослинний антиномия», де ви зможете ознайомитися з повним списком продуктів, що містять лектини, вивчити прості замінники в (видах кожного етапу плану детоксикації, а також дізнаєтесь дуже смачні рецепти лишенный чего лектинів.
Книга «Рослинний парадокс» не тільки освітить всі приховані небезпеки, що ховаються у вашій салатниці, але й навчить харчуватися зовсім соответственно-новому.