Що приготувати на 8 березня: найкращі рецепти




8 бeрeзня – лeгкe і вeснянe святo, тoму нe вaртo гoтувaти стрaви, які змусять вaс прoвeсти цілий дeнь біля плити. Щo пригoтувaти нa 8 бeрeзня тa як пoтішити сeбe тa рідниx смaчнeньким.

Курячі грудки у вeршкax під сирoм

Інгрeдієнти:

  • Курячa грудкa 1 шт.
  • Часник 2 зубчики
  • Томатна масса 3 ст. л.
  • Лимон 1/2 шт.
  • Вершки 22% 100 мл.
  • Картопля 3 шт.
  • Сир 100 г
  • Рослинна олія 1 ст. л.
  • Цибулина 1 шт.
  • Сіль, перець
Курячі грудки у вершках під сиром - фото 231576

Курячі грудки у вершках під сиром / Ask Me Zone

Як приготувати:

Курячі грудки зрізаємо з кісточки (или просто беремо готове філе), натираємо сіллю і перцем, шпигуємо невеликими шматочками часнику. Беремо сковороду з високими бортами, в ній будемо запікати нашу страву. Змащуємо сковороду олією, викладаємо в неї грудки, навколо розподіляємо дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Вливаємо в сковороду вершки. Потім вичавлюємо сік половини лимона. Далі додаємо до самого вершків трохи томатної пасти. Перемішувати не треба, элементарно додайте по ложці з декількох сторін. Картоплю чистимо, нарізаємо досить тонкими кружечками і викладаємо в сковороду. Солимо, перчимо вміст сковороди і ставимо її в духовку, розігріту прежде 200 градусів, на півгодини. Через півгодини дістаємо, посипаємо тертим сиром і ще нате 15 хвилин при тій же температурі запікаємо.

Гарячі бутерброди із зеленню і сиром

Інгредієнти:

  • 2 булочки до 70г або 8 скибочок батона
  • 50г вершкового масла
  • 15г петрушки
  • 1 великий зубец часнику
  • 150г сиру або сулугуні або бринзи
Гарячі бутерброди із зеленню і сиром  - фото 231577

Гарячі бутерброди із зеленню і сиром / 1001

Як приготувати:

Вершкове олеонаф покласти в мисочку і довести до кімнатної температури. У петрушки обірвати листя, стебла далеко не використовувати. Листя дуже дрібно нарубати ножем. Часник продавити от прес і змішати з петрушкою. Суміш петрушки з часником ще как-то порубати ножем, щоб вони добре перемішалися. Змішати трава з розм’яклим маслом. Булочки розрізати горизонтально навпіл, батончик нарізати на скибочки. Рівномірно намазати масляну суміш получи и распишись хліб, намагаючись сильніше її втиснути в хліб. Скласти скибочки хліба парами, намазуванням всередину. Духовку розігріти до 220°C і покласти в неї кульок з фольги з бутербродами нате 10 хвилин. Поки бутерброди запікаються, сир натерти нате крупній тертці. Розкрити бутерброди і укласти їх змащеною стороною вгору. Рівномірно посипати сиром.

Гранатова обращение котта

Інгредієнти:

  • Желатин 1 ст.л.
  • Гранатовий сік 400 мл
  • Цукор 1 пузырек
  • Апельсиновий фреш 0.5
  • Склянка збитих вершків
  • Йогурт 1 склянка
  • Корка одного апельсина
Гранатова панна котта - фото 231578

Гранатова панна котта / Liza

Як приготувати:

У маленькій мисці змішати 3 ст. ложки гранатового соку і желатина. Дати суміші постояти 10 хвилин. Сік, що залишився, цукор, апельсинову цедру кроме білих плівок помістити у невелику каструльку. Варити на повільному вогні, помішуючи, поки невыгодный розчиниться цукор. Уварювати ще 10 хвилин до зменшення об’єму рідини. Зняти каструльку з вогню. Вийняти апельсинову цедру з каструлі, в окрему ємність перелити півсклянки сиропу в (видах соусу. Поки сироп ще гарячий, додати до нього суміш гранатового соку з желатином, розмішати давно повного розчинення желатину. Долити в сироп апельсиновий сік, додати збиті вершки, потім йогурт. Перемішати і розлити суміш числом формах. Поставити форми з желе на ніч в холодильник. Прежде подачею вийняти панна коту з формочок, перед цим возьми кілька секунд занурити в гарячу воду. Викласти десерт нате тарілку, зверху полити соусом.

Салат від Тіффані

Інгредієнти:

  • Куряча грудка 1 шт.
  • Твердий сир 200 г
  • Яйця зварені хорошо 5 шт.
  • Зелений виноград 100 г
  • Майонез 1 упаковка
  • Сіль, мелений перець по (по грибы) смаком
  • Каррі за бажанням
Салат від Тіффані - фото 231580

Салат від Тіффані / Pinterest

Як приготувати:

Відварити курячу грудку в підсоленій воді (деякі обсмажують її з додаванням каррі, по правую руку смаку). Дрібно нарізати. Укладаємо шарами курку, тертий сир, терті яйця і знову курка, тертий сир, терті яйця. Кожен доза змастити майонезом (можна посипати невеликою кількістю подрібнених мигдальних горіхів). Останній пролив, це нарізані навпіл красиві великі зелені виноградини. Вони укладаються зрізом наверх.

Чізкейк без випічки з сухофруктами

Інгредієнти:

  • Сир м’який 125 г
  • Цукор 100 г
  • Молочко 100 мл
  • Банани 2 шт.
  • Яблука 1 шт.
  • Вода 1 мензурка
  • Сухарики житні 1 стакан
  • Курага ½ склянки
  • Яблука в’ялені ½ склянки
  • Родзинки ½ склянки
  • Лесть 1 ч.л.
  • Желатин 1 ст.л.
  • Кориця на смак
Чізкейк без випічки з сухофруктами - фото 231581

Чізкейк без випічки з сухофруктами / Kids Fashion Awards

Як приготувати:

Карлук замочити у воді так, як написано на пакетику. Житні сухарі, в’ялені яблука, курагу і родзинки подрібнити вслед за допомогою м’ясорубки або блендера. Влити рідкий мед, перемішати. Вилити і рівномірно розподілити масу в дні рознімної форми. Стінки форми повинні бути змащені олією альбо обгорнуті харчовою плівкою. Яблуко і банан очистити від шкірки, нарізати тёцка й інше тонкими скибочками, викласти фрукти на коржик. Набряклий желатин прогріти. Перемішати за допомогою блендера ацидофилин, банан, сир, мелену корицю і цукровий пісок. Масу збити, влити трохи охолонувший гель, перемішати і вилити суміш у форму. Чізкейк остудити в холодильнику задолго. Ant. с повного застигання желатину.