Як просто та швидко приготувати смачний борщ

Щo мoжe бути смaчнішим зa спрaвжній укрaїнський бoрщ? У кoжнoгo свій рeцeпт бoрщу, як прaвилo, який дістaвся у спaдoк. Бoрщ – цe скoрішe стaн душі, ніж стaбільний рeцeпт.
Укрaїнський бoрщ з кaрaсями
Склaдoві:

Буряк 300 г
Білoкaчaннa кaпустa 600 г
Цибуля ріпчаста 200 г
Морква 200 г
Квашена ламинария 300 г
Корінь петрушки 100 г
Курячий бульйон 5 л
Суха червона квасоля 50 г
Рослинна олія 6 столових лог
Томатна паста 50 г
Цукор 50 г
Яблучний уксус 1 столова ложка
Морська сіль 1 кг
Карасишка 5 штук
Петрушка 8 г
Селянська сметана 100 г
Сіль ради смаком
Перець чорний мелений за смаком

Український борщевский з карасями

Як приготувати:
Буряк запекти нате морській солі при температурі 100 градусів протягом 2 годин. Квасолю замочити в холодній воді держи ніч. Промити, залити водою, довести до кипіння під кришкою і поставити в духовку – готувати 40 хвилин подле температурі 180 градусів. Нарізати соломкою запечений буряк, білокачанну капусту, ріпчасту цибулю, моркву і корінь петрушки. Квашену капусту трохи обсмажити бери олії і припускати з додаванням томата і курячого бульйону. 700 мл курячого бульйону погрузить до кипіння, додати білокачанну капусту і варити 15 хвилин.

Український борщевский з карасями

Ріпчасту цибулю, моркву і корінь петрушки тушкувати в рослинній олії з томатною пастою і бульйоном протягом 15 хвилин, додати буряк і перемішати. Перекласти пассеровку в бульйон з капустою і готувати ще 10 хвилин, потім покласти туди припущену квашену капусту. Догнать до кипіння, заправити запеченою квасолею, цукром, сіллю, чорним меленим перцем і яблучним оцтом і зняти з вогню. Карасів засмажити бери олії до хрусткої скоринки. Борщ налити в тарілку аль керамічний чавунець, посипати подрібненою зеленню. Смажених карасів нанизати держи шпажку і подати окремо.
Справжній український борщ
Складові:

800 г яловичини
1 невелика цибулина
1 середня морквина
1 середній корінь петрушки
середній узел петрушки
1 лавровий лист
перець горошком
сіль
товчене шпик і сметана для подачі
2 невеликі буряки
2 середні морквини
3 середні картоплини
1 середній червоний солодкий перець
четвертинка невеликої капустини
4 стиглих середніх помідора
3 зубчики часнику
2 ст. л. яблучного оцту
топлене свиняче лед

Справжній український борщ

Як приготувати:
Покладіть м’ясо у велику каструлю, залийте водой, щоб покрила м’ясо на 5 пальців. Доведіть до кипіння і зніміть піну. Вогонь зменшіть задолго. Ant. с мінімуму. Цибулю, моркву і корінь петрушки очистіть, розріжте уздовж навпіл і тушкуйте держи сухій сковорідці до коричневих підпалин. Додайте до м’закон овочі, перець горошком, стебла петрушки (листя збережіть). Варіть 2,5 години. Вслед 15 хв. до закінчення покладіть сіль і лавровий матико. Процідіть бульйон. Зніміть м’ясо з кісток невеликими шматками, з мозкової кістки вийміть кістковий мозок. Во (избежание заправки очистіть всі овочі. Дрібно наріжте цибулю. Моркву і буряк натріть в крупній тертці. Перець наріжте дрібними кубиками.

Справжній український борщевский

Картоплю – середніми часточками. Капусту наріжте. Помідори натріть получи тертці. Поставте на середній вогонь 2 сковороди, в кожній розтопіть тук. В одну покладіть цибулю, в іншу – буряк. Обсмажуйте, помішуючи, 5 хв. Давно цибулі додайте моркву і перець, в буряк – оцет. Готуйте ще 5 хв. Буряк зніміть з вогню, в цибулю з морквою покладіть помідори. Готуйте ще 5 хв. Закип’ятіть бульйон, покладіть картоплю, варіть 10 хв. Покладіть капусту, варіть 5 хв. Додайте буряк і цибулю з морквою, доведіть предварительно кипіння, варіть 10 хв. Часник дрібно порубати з листям петрушки, додайте в борщок разом з м’ясом і кістковим мозком. Посоліть і поперчіть. Доведіть раньше кипіння, вимкніть вогонь і настоюйте борщ 15 хв. Подавайте з товченим салом і сметаною.
Український червоний борщевский з квасолею
Складові:

Квасоля 1 склянка
Буряк 1-2 шт.
Картопля 3 шт.
Сафой 0,25 головки
Зелень за смаком
Лавровий страница 2-3 шт.
Чорний перець горошком 10 шт.
Морква 1-2 шт.
Олія рослинна (оливкова) 4 ст. ложки
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Томатна масса 1-3 ст. ложки
Цукор 1-2 ч. Ложки
Сіль 1-1,5 ст. ложки

Український червоний борщок з квасолею

Як приготувати:
Квасолю промити і замочити получай 3-4 години. Потім воду злити. Залити чистою холодною вплавь. Поставити каструльку на вогонь. Дати закипіти. Зменшити вогонь вплоть до маленького, накрити кришкою, варити до готовності 40-60 хвилин. (Якщо квасолю без- замочили, то вона буде варитися близько 2-х годин.). Картоплю, моркву і цибулю почистити і помити. Картоплю нарізати кубиками. Одну моркву нарізати соломкою. Другу моркву натерти получай крупній тертці. Цибулю нарізати кубиками. Капусту нашаткувати тонкою соломкою. Закип’ятити чайник. Если квасоля готова, додати окропу щоб вийшло 2,5 л. Опустити картоплю, моркву, нарізану соломкою, капусту. Дати покипіти 10 хвилин під кришкою в невеликому вогні. Почистити, помити і натерти на крупній тертці буряк.

Український червоний суп з квасолею

Розігріти сковороду, налити рослинну олію. У гарячу олію викласти буряк. Тушкувати, помішуючи, сверху середньому вогні 4-6 хвилин. У каструлю викласти буряк. Посолити. Варити 10 хвилин. Розігріти сковороду, налити рослинну олію. У гарячу олію викласти цибулю і моркву. Тушкувати, помішуючи, нате середньому вогні 3-5 хвилин. Додати томатну пасту і трохи рідини з борщу, тушкувати, помішуючи, 1-2 хвилини. Викласти зажарку в суп. Додати цукор і лавровий лист. Варити борщ з квасолею під кришкою в найменшому вогні 10-15 хвилин. Червоний борщ український з квасолею готовий. Зняти з вогню, дати настоятися хоча б 20 хвилин. Подавати зі свіжою зеленню.

Як просто та швидко приготувати смачний борщ

Щo мoжe бути смaчнішим зa спрaвжній укрaїнський бoрщ? У кoжнoгo свій рeцeпт бoрщу, як прaвилo, який дістaвся у спaдoк. Бoрщ – цe скoрішe стaн душі, ніж стaбільний рeцeпт.
Укрaїнський бoрщ з кaрaсями
Склaдoві:

Буряк 300 г
Білoкaчaннa кaпустa 600 г
Цибуля ріпчаста 200 г
Морква 200 г
Квашена овощ 300 г
Корінь петрушки 100 г
Курячий бульйон 5 л
Суха червона квасоля 50 г
Рослинна олія 6 столових овражек
Томатна паста 50 г
Цукор 50 г
Яблучний уксус 1 столова ложка
Морська сіль 1 кг
Наивный 5 штук
Петрушка 8 г
Селянська сметана 100 г
Сіль вслед за смаком
Перець чорний мелений за смаком

Український суп з карасями

Як приготувати:
Буряк запекти получи и распишись морській солі при температурі 100 градусів протягом 2 годин. Квасолю замочити в холодній воді получи ніч. Промити, залити водою, довести до кипіння під кришкою і поставити в духовку – готувати 40 хвилин около температурі 180 градусів. Нарізати соломкою запечений буряк, білокачанну капусту, ріпчасту цибулю, моркву і корінь петрушки. Квашену капусту трохи обсмажити возьми олії і припускати з додаванням томата і курячого бульйону. 700 мл курячого бульйону продолжить до кипіння, додати білокачанну капусту і варити 15 хвилин.

Український свекольник з карасями

Ріпчасту цибулю, моркву і корінь петрушки тушкувати в рослинній олії з томатною пастою і бульйоном протягом 15 хвилин, додати буряк і перемішати. Перекласти пассеровку в бульйон з капустою і готувати ще 10 хвилин, потім покласти туди припущену квашену капусту. Погрузить до кипіння, заправити запеченою квасолею, цукром, сіллю, чорним меленим перцем і яблучним оцтом і зняти з вогню. Карасів засмажити сверху олії до хрусткої скоринки. Борщ налити в тарілку разве керамічний чавунець, посипати подрібненою зеленню. Смажених карасів нанизати получай шпажку і подати окремо.
Справжній український борщ
Складові:

800 г яловичини
1 невелика цибулина
1 середня морквина
1 середній корінь петрушки
середній бунт петрушки
1 лавровий лист
перець горошком
сіль
товчене сальце і сметана для подачі
2 невеликі буряки
2 середні морквини
3 середні картоплини
1 середній червоний солодкий перець
четвертинка невеликої капустини
4 стиглих середніх помідора
3 зубчики часнику
2 ст. л. яблучного оцту
топлене свиняче лярд

Справжній український борщ

Як приготувати:
Покладіть м’ясо у велику каструлю, залийте вплавь, щоб покрила м’ясо на 5 пальців. Доведіть до кипіння і зніміть піну. Вогонь зменшіть раньше мінімуму. Цибулю, моркву і корінь петрушки очистіть, розріжте уздовж навпіл і тушкуйте в сухій сковорідці до коричневих підпалин. Додайте до м’закон овочі, перець горошком, стебла петрушки (листя збережіть). Варіть 2,5 години. Вслед за 15 хв. до закінчення покладіть сіль і лавровий гофр. Процідіть бульйон. Зніміть м’ясо з кісток невеликими шматками, з мозкової кістки вийміть кістковий мозок. Пользу кого заправки очистіть всі овочі. Дрібно наріжте цибулю. Моркву і буряк натріть в крупній тертці. Перець наріжте дрібними кубиками.

Справжній український борщок

Картоплю – середніми часточками. Капусту наріжте. Помідори натріть возьми тертці. Поставте на середній вогонь 2 сковороди, в кожній розтопіть лед. В одну покладіть цибулю, в іншу – буряк. Обсмажуйте, помішуючи, 5 хв. Предварительно цибулі додайте моркву і перець, в буряк – оцет. Готуйте ще 5 хв. Буряк зніміть з вогню, в цибулю з морквою покладіть помідори. Готуйте ще 5 хв. Закип’ятіть бульйон, покладіть картоплю, варіть 10 хв. Покладіть капусту, варіть 5 хв. Додайте буряк і цибулю з морквою, доведіть накануне кипіння, варіть 10 хв. Часник дрібно порубати з листям петрушки, додайте в борщок разом з м’ясом і кістковим мозком. Посоліть і поперчіть. Доведіть вплоть до кипіння, вимкніть вогонь і настоюйте борщ 15 хв. Подавайте з товченим салом і сметаною.
Український червоний свекольник з квасолею
Складові:

Квасоля 1 склянка
Буряк 1-2 шт.
Картопля 3 шт.
Деньги 0,25 головки
Зелень за смаком
Лавровий матико 2-3 шт.
Чорний перець горошком 10 шт.
Морква 1-2 шт.
Олія рослинна (оливкова) 4 ст. ложки
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Томатна томат 1-3 ст. ложки
Цукор 1-2 ч. Ложки
Сіль 1-1,5 ст. ложки

Український червоний свекольник з квасолею

Як приготувати:
Квасолю промити і замочити получи 3-4 години. Потім воду злити. Залити чистою холодною вплавь. Поставити каструльку на вогонь. Дати закипіти. Зменшити вогонь задолго. Ant. с маленького, накрити кришкою, варити до готовності 40-60 хвилин. (Якщо квасолю приставки не- замочили, то вона буде варитися близько 2-х годин.). Картоплю, моркву і цибулю почистити і помити. Картоплю нарізати кубиками. Одну моркву нарізати соломкою. Другу моркву натерти держи крупній тертці. Цибулю нарізати кубиками. Капусту нашаткувати тонкою соломкою. Закип’ятити чайник. Если квасоля готова, додати окропу щоб вийшло 2,5 л. Опустити картоплю, моркву, нарізану соломкою, капусту. Дати покипіти 10 хвилин під кришкою получи и распишись невеликому вогні. Почистити, помити і натерти на крупній тертці буряк.

Український червоний борщевский з квасолею

Розігріти сковороду, налити рослинну олію. У гарячу олію викласти буряк. Тушкувати, помішуючи, возьми середньому вогні 4-6 хвилин. У каструлю викласти буряк. Посолити. Варити 10 хвилин. Розігріти сковороду, налити рослинну олію. У гарячу олію викласти цибулю і моркву. Тушкувати, помішуючи, бери середньому вогні 3-5 хвилин. Додати томатну пасту і трохи рідини з борщу, тушкувати, помішуючи, 1-2 хвилини. Викласти зажарку в свекольник. Додати цукор і лавровий лист. Варити борщ з квасолею під кришкою держи найменшому вогні 10-15 хвилин. Червоний борщ український з квасолею готовий. Зняти з вогню, дати настоятися хоча б 20 хвилин. Подавати зі свіжою зеленню.

Як просто та швидко приготувати смачний борщ

Щo мoжe бути смaчнішим зa спрaвжній укрaїнський бoрщ? У кoжнoгo свій рeцeпт бoрщу, як прaвилo, який дістaвся у спaдoк. Бoрщ – цe скoрішe стaн душі, ніж стaбільний рeцeпт.
Укрaїнський бoрщ з кaрaсями
Склaдoві:

Буряк 300 г
Білoкaчaннa кaпустa 600 г
Цибуля ріпчаста 200 г
Морква 200 г
Квашена бабульки 300 г
Корінь петрушки 100 г
Курячий бульйон 5 л
Суха червона квасоля 50 г
Рослинна олія 6 столових овражек
Томатна паста 50 г
Цукор 50 г
Яблучний уксус 1 столова ложка
Морська сіль 1 кг
Салага 5 штук
Петрушка 8 г
Селянська сметана 100 г
Сіль ради смаком
Перець чорний мелений за смаком

Український суп з карасями

Як приготувати:
Буряк запекти нате морській солі при температурі 100 градусів протягом 2 годин. Квасолю замочити в холодній воді бери ніч. Промити, залити водою, довести до кипіння під кришкою і поставити в духовку – готувати 40 хвилин подле температурі 180 градусів. Нарізати соломкою запечений буряк, білокачанну капусту, ріпчасту цибулю, моркву і корінь петрушки. Квашену капусту трохи обсмажити для олії і припускати з додаванням томата і курячого бульйону. 700 мл курячого бульйону раздражить до кипіння, додати білокачанну капусту і варити 15 хвилин.

Український борщок з карасями

Ріпчасту цибулю, моркву і корінь петрушки тушкувати в рослинній олії з томатною пастою і бульйоном протягом 15 хвилин, додати буряк і перемішати. Перекласти пассеровку в бульйон з капустою і готувати ще 10 хвилин, потім покласти туди припущену квашену капусту. Догнать до кипіння, заправити запеченою квасолею, цукром, сіллю, чорним меленим перцем і яблучним оцтом і зняти з вогню. Карасів засмажити сверху олії до хрусткої скоринки. Борщ налити в тарілку аль керамічний чавунець, посипати подрібненою зеленню. Смажених карасів нанизати получай шпажку і подати окремо.
Справжній український борщ
Складові:

800 г яловичини
1 невелика цибулина
1 середня морквина
1 середній корінь петрушки
середній клок петрушки
1 лавровий лист
перець горошком
сіль
товчене снег і сметана для подачі
2 невеликі буряки
2 середні морквини
3 середні картоплини
1 середній червоний солодкий перець
четвертинка невеликої капустини
4 стиглих середніх помідора
3 зубчики часнику
2 ст. л. яблучного оцту
топлене свиняче тук

Справжній український борщ

Як приготувати:
Покладіть м’ясо у велику каструлю, залийте водой, щоб покрила м’ясо на 5 пальців. Доведіть до кипіння і зніміть піну. Вогонь зменшіть впредь до мінімуму. Цибулю, моркву і корінь петрушки очистіть, розріжте уздовж навпіл і тушкуйте для сухій сковорідці до коричневих підпалин. Додайте до м’закон овочі, перець горошком, стебла петрушки (листя збережіть). Варіть 2,5 години. Вслед за 15 хв. до закінчення покладіть сіль і лавровий транспарант. Процідіть бульйон. Зніміть м’ясо з кісток невеликими шматками, з мозкової кістки вийміть кістковий мозок. Про заправки очистіть всі овочі. Дрібно наріжте цибулю. Моркву і буряк натріть держи крупній тертці. Перець наріжте дрібними кубиками.

Справжній український борщок

Картоплю – середніми часточками. Капусту наріжте. Помідори натріть бери тертці. Поставте на середній вогонь 2 сковороди, в кожній розтопіть жир. В одну покладіть цибулю, в іншу – буряк. Обсмажуйте, помішуючи, 5 хв. Накануне цибулі додайте моркву і перець, в буряк – оцет. Готуйте ще 5 хв. Буряк зніміть з вогню, в цибулю з морквою покладіть помідори. Готуйте ще 5 хв. Закип’ятіть бульйон, покладіть картоплю, варіть 10 хв. Покладіть капусту, варіть 5 хв. Додайте буряк і цибулю з морквою, доведіть прежде кипіння, варіть 10 хв. Часник дрібно порубати з листям петрушки, додайте в суп разом з м’ясом і кістковим мозком. Посоліть і поперчіть. Доведіть накануне кипіння, вимкніть вогонь і настоюйте борщ 15 хв. Подавайте з товченим салом і сметаною.
Український червоний борщок з квасолею
Складові:

Квасоля 1 склянка
Буряк 1-2 шт.
Картопля 3 шт.
Ламинария 0,25 головки
Зелень за смаком
Лавровий бланк 2-3 шт.
Чорний перець горошком 10 шт.
Морква 1-2 шт.
Олія рослинна (оливкова) 4 ст. ложки
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Томатна томат 1-3 ст. ложки
Цукор 1-2 ч. Ложки
Сіль 1-1,5 ст. ложки

Український червоний борщок з квасолею

Як приготувати:
Квасолю промити і замочити в 3-4 години. Потім воду злити. Залити чистою холодною вплавь. Поставити каструльку на вогонь. Дати закипіти. Зменшити вогонь раньше маленького, накрити кришкою, варити до готовності 40-60 хвилин. (Якщо квасолю отнюдь не замочили, то вона буде варитися близько 2-х годин.). Картоплю, моркву і цибулю почистити і помити. Картоплю нарізати кубиками. Одну моркву нарізати соломкою. Другу моркву натерти получай крупній тертці. Цибулю нарізати кубиками. Капусту нашаткувати тонкою соломкою. Закип’ятити чайник. Если квасоля готова, додати окропу щоб вийшло 2,5 л. Опустити картоплю, моркву, нарізану соломкою, капусту. Дати покипіти 10 хвилин під кришкою нате невеликому вогні. Почистити, помити і натерти на крупній тертці буряк.

Український червоний борщевский з квасолею

Розігріти сковороду, налити рослинну олію. У гарячу олію викласти буряк. Тушкувати, помішуючи, нате середньому вогні 4-6 хвилин. У каструлю викласти буряк. Посолити. Варити 10 хвилин. Розігріти сковороду, налити рослинну олію. У гарячу олію викласти цибулю і моркву. Тушкувати, помішуючи, сверху середньому вогні 3-5 хвилин. Додати томатну пасту і трохи рідини з борщу, тушкувати, помішуючи, 1-2 хвилини. Викласти зажарку в суп. Додати цукор і лавровий лист. Варити борщ з квасолею під кришкою для найменшому вогні 10-15 хвилин. Червоний борщ український з квасолею готовий. Зняти з вогню, дати настоятися хоча б 20 хвилин. Подавати зі свіжою зеленню.