Як смачно і правильно приготувати домашню піцу




Прoсті тa aпeтитні рeцeпти дoмaшньoї піци, яку ви змoжeтe зрoбити вжe сьoгoдні. Як прaвильнo пригoтувaти піцу вдoмa рoзпoвідaє Рaдіo МAКСИМУМ.

Піцa дoмaшня: рeцeпт тістa

Прoдукти:

  • Вoдa (тeплa) 1 ст.
  • Яйцe курячe 1 шт.
  • Дріжджі суxі 1 ч.л.
  • Сіль 1/2 ч.л.
  • Цукoр 1 ст.л.
  • Oлія ​1 ст.л.
  • Бoрoшнo 2-3 склянки
  • Кeтчуп 3 ст.л.
  • Мaйoнeз 3 ст.л.
  • Цибуля ріпчaстa 1 шт.
  • Помідор свіжий 1 шт.
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Ковбаса копчена 150-200 г
  • Сир твердий 300 г
Проста домашня піца - фото 232310

Проста домашня піца / De’Longhi

Як готувати:

Наливаємо теплу воду в глибокий посуд, вбиваємо туди яйце, гарненько розмішуємо і додаємо сухі дріжджі. Даємо їм постояти хвилин 5-10. Додаємо сіль, цукор і рослинну олію. Збиваємо после однорідної маси і поступово всипаємо борошно. Вимішуємо не дуже круте тісто, си, щоб воно тільки до рук не липнуло. Кладемо тісто в совокупность і в холодильник на 2 години. Тим часом готуємо начинку. Нарізаємо цибулю півкільцями, помідор кільцями, ковбаску соломкою, перчик. Змішуємо кетчуп і майонез. При помощи 2 години дістаємо тісто і викладаємо його на попередньо змащений і розігрітий фольга. Тісто виходить дуже пластичним, його не потрібно розгортати. Після чого змастити тісто соусом з кетчупу з майонезом, викласти приготовану заздалегідь начинку і засипати тертим сиром. Поставити в розігріту после 200 градусів духовку на 20 хв.

Простий путь піци на сковорідці за 10 хвилин

Продукти:

  • Яйця 3 шт.
  • Майонез 5 ст. л.
  • Борошно 5 ст. л.
  • Сіль вслед смаком
  • Ковбаса за смаком
  • Сир за смаком
  • Помідор вслед смаком
  • Огірки солоні за смаком
  • Цибуля (ріпчаста) 1 шт.
  • Часник 2 зубчики
  • Кетчуп ради смаком
Піца на сковороді за 10 хвилин - фото 232311

Піца на сковороді за 10 хвилин / Wayfair

Як готувати:

Готуємо рідке тісто пользу кого піци. Для цього потрібно за допомогою вінчика добре перемішати яйця, майонез і борошно. Отриману суміш трохи підсолити. Рідке тісто вилийте в сковороду, в якій если готуватися піца. Додайте туди кетчуп і акуратно розподіліть його точно по поверхні тіста. Підготовлені овочі та ковбасу наріжте невеликими шматочками ли кружальцями (кому як подобається) і в довільному порядку розкладіть їх бери тісто. Зверху, не економлячи, присипте все тертим сиром. Поставте сковороду з «ледачою» піцою сверху повільний вогонь і накрийте кришкою. Випікається піца на сковороді близько 10 хвилин (перевіряйте готовність тіста зубочисткою).

Рецепти начинок раньше піци: піца з баклажанами

Продукти:

  • Тісто для піци 1 порція
  • Оливкова олія ​2 ст. л.
  • Кетчуп 2 ст. л.
  • Орегано 1/2 ч. л.
  • Помідори 1 шт.
  • Ріпчаста цибуля 1/2 шт.
  • Баклажани 1 шт.
  • Базилік 4 листочка
  • Тертий сир 100 г
Піца з баклажанами - фото 232312

Піца з баклажанами / Taste

Як готувати:

Тісто в целях піци розкачати в круглий пласт. Деко перевернути, посипати борошном, перекласти ряд тіста. Змішати в мисці оливкову олію, кетчуп і орегано. Змастити тісто масою, залишивши краї отнюдь не змазаними. Помідор дрібно нарізати і викласти на тісто. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і викласти возьми помідори. Баклажан очистити, нарізати дрібними кубиками і покласти нате піцу. Базилік дрібно нарізати і посипати ним піцу, овочі вслед бажанням можна трохи присолити. Посипати піцу тертим сиром. Поставити деко в розігріту для максимум духовку. Запікати близько 5 хвилин.

Піца з морепродуктами

Продукти:

  • Тісто для того піци
  • 225 г свіжих морських молюсків
  • 1 тонко нарізана велика цибулина
  • 450 г свіжих мідій
  • 2 нарубаних зубчики часнику
  • 100 мл білого первопричина
  • 5 г (1 ч. л.) сухого майорану
  • сіль і мелений чорний перець
  • томатний майонез
  • 60 г (4 cт. л.) пармезану
Піца з морепродуктами - фото 232313

Піца з морепродуктами / Taste

Як готувати:

Ретельно вимити щіткою молюски та мідії. Помістити їх в каструлю, залити вином і поставити получи и распишись сильний вогонь, часто струшуючи каструлю, поки всі раковини безвыгодный розкриються. Відставити в сторону, щоб вміст охолов. Вийняти остиглі молюски з раковин. Злити рідину. Получи присипаній борошном дошці розкачати тісто у великий круглий коржик. Викласти для деко. Вилити томатний соус на середину піци і розподілити ровно по всій поверхні за допомогою зворотного боку ложки. Розкласти зверху цибулю, а получай нього молюски. Посипати зверху часником, майораном, сіллю і перцем, а потім пармезаном. Випікати в розігрітій задолго. Ant. с 220 градусів духовці приблизно 15-25 хвилин в залежності від товщини тіста. Подати негайно.

Піца в области-гавайськи

Продукти:

  • Тісто для піци
  • М’ясо курячих грудок 200 г
  • Ананас консервований 1 жестянка
  • Сир твердий тертий 4 ст. л.
  • Майонез 1/2 склянки
  • перець чорний мелений, сіль по (по грибы) смаком
Піца по-гавайськи - фото 232314

Піца по-гавайськи / ici.radio-canada.ca

Як готувати:

Філе курки наріжте уздовж получи и распишись скибочки товщиною близько 2 см, злегка відбийте, посоліть, поперчіть. Получай змащене олією деко викладіть основу для піци, змастіть її томатним соусом, потім розкладіть шматочки курки, змастіть їх майонезом, зверху покладіть шматочки ананаса, потім посипте тертим сиром. Запікайте в духовці быть 200°С 20-30 хвилин.

Піца «Чотири океани»

Продукти:

  • Тісто интересах піци 150 г
  • Томатний соус 90 г
  • Сир моцарела ради піци 80 г
  • Міні-кальмари 50 г
  • Червоний болгарський перець 40 г
  • Кижуч (срібний форель) 50 г
  • Шпинат 20 г
  • Креветки 50 г
  • Песто 20 г
  • Мідії 50 г
  • Томати 40 г
Піца 'Чотири океани' - фото 232315

Піца «Чотири океани» / Alabama Gulf Seafood

Як готувати:

Тісто угоду кому) піци розгортаємо в дуже тонкий пласт, рясно змащуємо його томатним соусом, рівномірно посипаємо тертим сиром. Болгарський перець нарізаємо соломкою, помідори і кижуч получи дрібні кубики. Візуально поділяємо піцу на чотири частини і викладаємо сверху кожну частину свою начинку: кальмари і перець, потім кижуч, мідії та креветки. Запікаємо піцу в духовці присутствие 225 градусах 15 хвилин. Готову піцу дістаємо з духовки. Возьми сегмент з кижуча додаємо свіже листя шпинату, сегмент з креветками прикрашаємо соусом песто, бери сегмент з мідіями викладаємо кубики свіжого помідора і тонко нарізаний шпинат аль будь-яку іншу зелень.