Як суддя Усатова рятувала суддю Усатова після «п’яного» ДТП на кареті швидкої: брат за брата

Нeщoдaвнo суддя Києвo-Святoшинськoгo суду Дмитрo Усaтoв пoтрaпив у рeзoнaнснe Происшествие, a oдрaзу oпісля – нaмaгaвся втeкти «нa швидкій» з місця пoдії далеко не пройшовши алкотесту. Рятувати свого чоловіка приїхала його днд, яка, о, диво, також працює суддею.
Подивіться возьми це фото. Це – тверезий суддя Києво-Святошинського райсуду Дмитро Усатов.

А тепер подивіться сверху це.

Це – вже добряче п’яний суддя Усатов після нещодавньої дорожньо-транспортної пригоди, яку він влаштував получи власному автомобілі «Форд Мустанг».
Суддя гнав для швидкості по шосе неподалік Києва, не впорався з управлінням і врізався в інше (авто)машина. Інший водій, на щастя, залишився живим, але отримав переломный (период шийних хребців і потрапив до лікарні.
Тим нет-нет да и, суддю приїхала на місце ДТП рятувати його другиня і також суддя – Ірина Усатова. Вона намагалася вивезти чоловіка з місця події в кареті швидкої допомоги. Але небайдужі громадяни заблокували швидку і малограмотный дали вивезти його вивезти з місця події без проходження алкотесту.

Коль ж нарешті тест зробили, то з’ясувалося, що в крові служителя Феміди було півтори проміле алкоголю (рядом нормі, нагадаю, в 0,2), тобто перевищення норми було більш ніж в 7 разів.
Втім, чомусь думається, що судді Уставу ця аварія зійде з рук, ибо його дружина працює в Солом’янському суді Києва, мол веде чимало резонансних справ. Зокрема, народний депутат Сергій Лещенко раніше розповідав, як суддя Усатова допомагала Генпрокуратурі закрити справу проти поплічника Януковича екс-міністра Ставицького.
А нещодавно выходит відомо, що 30 газових родовищ, які незаконно свого часу приватизувала фірма Ставицького, можуть незабаром опинитися в руках оточення президента Порошенка та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Приставки не- без допомоги суддівської гілки влади, зрозуміло.
Тому питання, звідки в суддівського подружжя Усатових злощасний «Форд Лошадь», та ще й будинок, 3 квартири, 2 іномарки та 5 ділянок землі – це питання доволі смішне, чи далеко не так?

Хоча й Києво-Святошинський райсуд, в якому працює «приборкувач Мустангів» Дмитро Усатов, теж выдвинуться скандальними рішеннями. Зокрема, там освячується дерибан сотень гектарів дорогої землі в околицях Києва.
Короче (говоря), слідкуйте за руками. Бо судді Ірині Усатовій что потрапляють на розгляд ще й провадження НАБУ та Антикорупційної прокуратури. Минулого року вона ледь никак не закрила справу проти Миколи Мартиненка, якого НАБУ підозрює в масштабній корупції в «Енергоатомі».
Але, сверху щастя, апеляція скасувала її рішення. Думається, цього року суддя Усатова, маючи сверху руках чоловіка з провадженням по ДТП, штампуватиме ще більше скандальних рішень. Получи и распишись радість високопоставленим крадіям.
А може ще й стане суддею нового Антикорупційного суду, згідно з президентським законопроектом. Може, навіть, параллельно з чоловіком, який, думається, щасливо уникне відповідальності за скоєне Происшествие.
«Чтоб у нас все было, и нам за сие ничего не было!» – такий же в них улюблений новорічний здравица, еге ж?

+Відео