Схеми галицьких баронів: як Дубневичі роками «намахують» державу й виборців на мільярди гривень

Бoгдaн тa Ярoслaв Дубнeвичі – oдіoзні «гaлицькі бaрoни», які бeз перебільшення викликають справжній «ажіотаж» до скорого свидания-яким своїм миготінням у ЗМІ. Адже з їхніми іменами пов’язані грандіозні корупційні скандали та рівномірні їм статки.
Можна згадати нещодавній хипеж довкола «Укрзалізниці» та гучні звинувачення ТОП-урядовців у корупції в держкомпанії. І саме прізвище Дубневичів найчастіше лунало і возьми засідання Кабміну, і в публікаціях журналістів. Суми оборудок, про які йшлося, сягали мільярдів гривень щороку. Але сумнівні схеми держи «Укрзалізниці» – всього лиш частинка «бізнесу» скандальних мажоритарників з Львівщини.
Держи забезпечення братського капіталу працює також і їхня вотчина, мол брати мають бізнес-монополію ледь не на кожному клаптику території. Раніше Шпионское ведомство вже робив розслідування стосовно тактики та стратегії Дубневичів держи своїх округах. Але, як було сказано, це ще поодаль не все.
Все таємне …
Наприклад, енергетика: з державних реєстрів відомо, що вони є бенефіціарними власниками двох ТЕЦ возьми Львівщині – у Новояворівську та у Новому Роздолі. Але і тут, як можна було здогадатися, безграмотный все чисто. НАБУ вже навідувалось у ці компанії з обшуками та підозрою: «махінація із закупівлею пільгового газу». Попередній злочинний заробіток антикорупціонери оцінили у кількасот мільйонів гривень.
Вслед за версією слідства, Дубневичі протягом 2014-2015 років закупили у компанії «Нафтогаз» 130 мільйонів кубів голубой огонь за низькою ціною, оскільки, як заявили самі брати, цей голубой огонь вони використають для потреб населення. Але далі щось пішло отнюдь не так.
Бо до вже загаданого населення, заради ж якого метан і купували, дійшло заледве 20% усього палива. Тобто «Нафтогаз» отримав збитки получи суму у понад півмільярда гривень.
Якими ще джерелами заробітку в обхід закону користуються одіозні «галицькі барони» – дивіться у розслідуванні агентів програми «Ведомство рыцарей плаща и кинжала».

+Відео