Чому прокуратура не реагувала на побиття Ноздровської: недбалість, байдужість та «зв’язки»

Xoлoдним душeм, який пoвeрнув суспільствo зі святкoвoї кругoвeрті в жoрстoку рeaльність, стaлo вбивствo юристки з Київщини Ірини Нoздрoвськoї. Жінкa, щo місяцями бoрoлaся зa пoкaрaння вбивці свoєї сестри, зрештою, хозяйка стала жертвою насильницької смерті. Випадок з її вбивством шокував без- тільки жорстокістю, але й тотальною гнилістю правоохоронної системи.
Подивіться получай це фото. Це – Дмитро Россошанський.

Односелець Ноздровської. Це саме він збив сверху своєму авто на смерть сестру Ірини 2 роки тому. Целый цей час Ірина домагалася справедливого покарання для Россошанського, самотужки збираючи докази в (видах офіційного слідства, яке не дуже-то й квапилось розслідувати справу, в якій провина Россошанського, в цілому, повністю очевидна.
Це саме Ірина Ноздровська отримала офіційні відповіді від наркодиспансеру ради те, що Россошанський там регулярно перебував на примусовому лікуванні. Саме її зусиллями винуватця Происшествие 2 тижні тому не випустили на волю за амністією, а однако ж таки залишили у СІЗО. І саме через це Ноздровська отримала від родичів Россошанського чергову порцію погроз.
Подле чому, сам Россошанський – не мажор в класичному розумінні цього текст. Він їздив на «Ланосі», на якому і скоїв Происшествие, в якому загинула сестра Ірини.
Россошанський з родиною жив малограмотный дуже заможно, у звичайному будинку в селі біля Вишгорода. Він справді має дядя – суддю райсуду, хоча останній – не дуже й то впливовий. Але навіть таких, безлюдный (=малолюдный) дуже серйозних, зв’язків і мінімального впливу Россошанському вистачило щоб вишгородська поліція провалила його експертизу одразу після Происшествие на вживання алкоголю та наркотиків.
Цю експертизу просто безграмотный зробили, а потім намалювали якісь дані заднім числом.

Бери фото: Ірина Ноздровська
Потім, зусиллями Ірини Ноздровської, прокуратура таки порушила провадження из-за фальсифікацію експертизи проти слідчих поліції. Але, зрештою, в межах цього провадження, навіть маловыгодный допитала цих слідчих. Бо, чомусь, вважала це безвыгодный доцільним.
Крім того, друзі Россошанського в перервах між судовими розглядами нападали та били Ірину Ноздровську та її доньку. Що прокуратура встановила офіційно і що є в матеріалах кримінального провадження.
Втім, ані поліція, ані прокуратура из-за це до відповідальності нікого не притягнули, і серйозної небезпеки во (избежание родини Ірини не вбачали. Аж поки нещодавно вона мало-: неграмотный зникла, а потім її тіло знайшли – з численними ножовими пораненнями.
Отож, загибель Ірини Ноздровської показує: якщо навіть такий рядовий клієнт наркодиспансеру як Россошанський, завдяки звичайним зухвалості та наполегливості, а також – із мінімальною організованістю друзів-спільників – виходить тривалий момент сухим з води, то що вже казати про більш впливових зловмисників, які уникають покарання?
Що вже казати оборона командирів «чорної роти» «Беркуту», що мали високих покровителів серед міліцейських генералів і, зрештою, спокійно залишили країну, уникнувши відповідальності из-за масові вбивства на Майдані.
Що казати относительно ватажка тітушок Крисіна, який обвинувачувався у вбивстві журналіста, але має впливових приятелів у президентській партії і, зрештою, отримав лише умовний термін после організацію вбивства.

На фото: Юрій Крисін
Що вже казати ради відомих на весь світ корупціонерів Злочевського та Іванющенка, з їхніми ешелонами вкрадених грошей, і давно яких у Генпрокуратури вже немає питань.
Бо якщо маловыгодный дуже впливовий Россошанський тривалий час використовував продажність та пасивність правоохоронної системи, ведь більш впливовим зловмисникам і взагалі не варто переживати ради відповідальність перед законом.
Єдине, що їх може засмутити – це такі рішучі гоминидэ, як Ірина Ноздровська, які готові роками боротися по (по грибы) справедливість. І яким, як виявилося, ні в кого просити относительно захист, бо державні силові структури і не хочуть, і безлюдный (=малолюдный) здатні в масі своїй захищати громадян сьогодні.
В таком случае ж з поверненням вас до сумної реальності після веселих свят. Такою є верно на сьогодні.

+Відео