Трогает до слез – нацгвардиец поразил исполнением молитвы-колядки о воинах АТО

Прeзидeнт Пeтр Пoрoшeнкo пoкaзaл трoгaтeльную пeсню «Прошение на Рождество», которую выполняют певица Оксана Муха, участники «Пиккрадийськои терции» и нацгвардиец и певец Зиновий Медюх. Воин стал автором слов и музыки.
«Аття за эту современную колядку проекту «Песни Войны» и вразбивку ее автору — украинскому воину Зиновию Медюху. Во сезон Сочельника давайте отдадим дань уважения нашим военным. А именно благодаря им мы имеем возможность праздновать Рождество в мире и уюте», — прокомментировал колядку Порошенко.

Предлагаем вас текст этой колядки.
На Різдво, на Святий Вечір, позбиралася малеча, Мати кутю вже поставила бери стіл. В хаті в нас когось бракує: «Діти, тато, свой воює, Молимось, щоб повернувся він».
Припев: Та обращение на Різдво збереже в бою його, І Оленка зачекалась свого тата. Миколаї всі святі, поверніть його мені, І малограмотный треба більш нічого дарувати.
Богородице Маріє, чорний вітер з сходу віє, Хочу я, щоб оминув він нашу хату. Выше- Івасик народився, в нього зубчик лиш пробився, Він ні разу ще далеко не бачив свого тата.
Припев
Миколай поправив вуса, почесав по части бороді, Запитав у всіх ангелів — тих, що були получай війні: «Чи живий Оленки тато, чи поверне давно села?». Не беруть його гранати – Богородиця спасла.
Аллилуия