Як смачно приготувати кролика: прості рецепти

М’ясo крoликa смaчнe і кoриснe, йoгo oсoбливo рaдять вживaти в дитячoму і дієтичнoму xaрчувaнні. Існує бeзліч рeцeптів пригoтувaння смaчниx і різнoмaнітниx стрaв з кролика. Готуйте дружно із Радіо МАКСИМУМ.
Кролик в сметанно-часниковому соусі
Складові:

Трусик 1 шт.
Сметана 200 г
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Борошно 4 ст.л.
Елей вершкове 100 г
Лавровий лист 2 шт.
Суміш перців 1 ч.л.
Часник 2-3 зубчики
Сіль по (по грибы) смаком

Смачний ролик в сметанно-часниковому соусі / Ivona

Як приготувати:
Обробити кролячу тушку возьми невеликі шматки. Помити і осушити. Посолити і поперчити. Перемішати. Очистити і помити цибулю, нарізати дрібно. Почистити часник. Розчавити в часничниці. Потім кожен шмат обваляти в борошні. Розігріти сковороду, додати олію. У розігріту олію викласти м’ясо. Обсмажити з усіх боків м’ясо, впредь до золотистої скоринки 5-7 хвилин. Обсмажене м’ясо скласти в казанок. У сковороду викласти цибулю, обсмажити, помішуючи, вплоть до золотистого кольору 2-3 хвилини. Вилити в сковороду приблизно 2 склянки холодної кип’яченої води, перемішати. Залити м’ясо. Тушкувати бери повільному вогні до готовності 30-40 хвилин. Далі покласти лавровий упаковка, сметану, налити ще трохи водички, з таким розрахунком, щоб подливка повністю покривав м’ясо. Тушкувати 10 хвилин, на найменшому вогні. Потім додати часник, перемішати і залишити кролика в сметанному соусі настоятися 10-15 хвилин.
Пилав з кроликом
Складові:

Кролик 700 г
Жемчужное) зерно басматі 1.5 склянки
Вода 1 л
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Морква 1 шт.
Часник хон
Олія соняшникова 75 мл
Сіль, перець следовать смаком
Приправа для м’яса за смаком
Принадлежность для плову за смаком
Барбарис жменя

Смачний пилав з кроликом / LCBO.com

Як приготувати:
У сковороді розігріти олію і обсмажити кролика предварительно золотистої скоринки. Моркву нарізати соломкою, ріпчасту цибулю – кубиками. Готувати пилав будемо в казані. Налити в казан соняшникову олію і добре розігріти. В олію викласти цибулю з морквою і потомити накануне м’якості. Викласти в казан обсмаженого кролика і налити гарячу воду. Варити хвилин 10, після чого висипати у воду промитий тускарора, сіль, перець і приправу для плову. Кришкою казан маловыгодный накривати. Коли частина води вбереться і рис буде получай поверхні, в центрі увіткнути головку часнику, промивши її вплавь і знявши верхній шар. Чистити часник не потрібно. Посредством 5-7 хвилин, коли рідини майже не буде, сарацинское пшено зібрати гіркою до центру і накрити казан кришкою. Вимкнути вогонь і залишити пилав настоятися мінімум на 30 хвилин.
Салат з м’ясом кролика і фруктами
Складові:

Майонез з лимонним соком 2 ст. л.
Трусик 250 г
Мандарини 2 шт.
Груші 1 шт.
Сидр червоне 100 мл
Аджика 1 ч. л.
Сіль

Смачний латук посевной з м’ясом кролика і фруктами / Marx Foods

Як приготувати:
Готове м’ясо кролика відокремте від кісток і наріжте дрібними кубиками. З мандаринів зріжте шкірку ножем. Потім наріжте мандарини возьми кубики. Грушу теж наріжте кубиком, приблизно такого ж розміру як і м’ясо кролика. Прежде подачею заправте салат майонезом з лимонним соком, перемішайте.
Цілий грызун у духовці
Складові:

Кролик 1 шт.
Бэкон 350 г
Картопля 2 кг
Олія 100 мл
Сіль 1 ст.л.
Морская роса 5 гілочок

Смачний цілий кролик у духовці / shaggyray

Як приготувати:
Картоплю чистимо, ріжемо. Змішуємо картоплю з рослинною олією, сіллю і приправами. Укладаємо кролика возьми спину, обертаємо лапки смужками бекону, внутрішню порожнину теж вистилаємо беконом. Запікаємо кролика в духовці возле температурі 200 на середньому рівні годину. Десь насквозь півгодини можна промісити картоплю, кролика не перевертати. Після основного часу запікання даємо кролику і картоплі полежати ще півгодини в закритій, але вже малограмотный працюючій духовці.